Közepes aranysárga aszú borostyános csillogással. Illatában intenzív trópusi gyümölcs aszalványok. Kortyban a lendületes savakat és nagy testet mézes, fahéjas sült barack aromák díszítik. Gazdag, hosszú aszú nagy komplexitással, melyben az alkohol és a cukor kerek egyensúlyban és összhangban jelenik meg. Tartalmas és minden ízében megmutatja az aszú nagyságát.
Ételajánlás
Előételek közül a kandírozott gyümölcsökkel körített hízott libamáj pirított sós kaláccsal a legkiválóbb hozzá. Érdemes azonban kísérletezni vele és főétel mellé is társítani. A gazdagon fűszerezett kínai fúziós ételek mellett, a sült édesburgonyával vagy sütőtökkel tálalt narancsos kacsa mellett is tökéletes. Desszertként pedig a macaron, a kürtőskalács vagy a birsalmasajt hozza ki a különleges bor igazi aromáit.